Tag Archives: Elena Kocaqi

Populli bojkotoi se është i lodhur dhe zhgënjyer

Populli me një pjesëmarrje kaq të ulët i dha një goditje të fortë klasës politike dhe politika duhet të ulet të bëjë reformën elektorale. Ajo që duhet të ndodhi tani, është një dialog midis partive për të gjetur zgjidhjen e krizës politike Erjon Dervishi nga Gazeta Shekulli. Mungesa e opozitës …

Më shumë
Loading...