Loading...

Skandaloze! Mësuesja e mbuluar me ferexhe i mbanë ligjerate fetare fëmijëve në Preshevë

Fëmijët e vegjël nuk e kanë idenë më të vogël se kush është mësuesja e tyre sepse ajo është komplet e mbuluar me ferexhe, veshje kjo tradicioanle arabe.

Në qytetin e Preshevës është organizuar një kamping veror për fëmijët me titull “Islami për fëmijët”, dhe ligjeruese është një mësuese e mbuluar me ferexhe, dhe fëmijët nuk e njohin aspak mësuesen e tyre.

Për më shumë shikojeni kronikën e përgatitur nga RTV Presheva:

Check Also

Publikohet biseda e Haradinajt me komikët rusë që u prezantuan si Poroshenko

Dy komikët rusë, Vladimir Kuznetsov (Vovan) dhe Alexei Stoljarov(Leksus), kanë vënë në lajthitje edhe kryeministrin …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading...