Loading...

Ushtrisë shqiptare i shtohen edhe 126 trupa të rinjë

Ministrja e Mbrojtjes në Qeverinë e Shqipërisë, Olta Xhaçka ka njoftuar se Forcat e Armatosura të Shqipërisë kanë tashmë 126 ushtarë më të aftë, të cilët përfunduan stërvitjen individuale të avancuar në shkollën e trupës Bunavi në Vlorë.

Sipas saj, ushtarët e rinj, mes të cilëve edhe 10 vajza, u përgatitën për postin e tyre luftarak në specialitete të ndryshme si këmbësori, logjistikë, ndërlidhje dhe Polici Ushtarake.

Check Also

Publikohet biseda e Haradinajt me komikët rusë që u prezantuan si Poroshenko

Dy komikët rusë, Vladimir Kuznetsov (Vovan) dhe Alexei Stoljarov(Leksus), kanë vënë në lajthitje edhe kryeministrin …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading...