Loading...

Drejtori i American Jewish Committee, David Harris: Ja gjërat e përbashkëta midis Shqipërisë dhe Izraelit

David Harris, Drejtori Ekzekutiv i Komitetit Hebreo-Amerikan (American Jewish Committee) ka renditur gjërat e përbashkëta midis Shqipërisë dhe Izraelit, përmes një mesazhi në Twitter.

David Harris, Drejtori Ekzekutiv i Komitetit Hebreo-Amerikan (American Jewish Committee) ka renditur gjërat e përbashkëta midis Shqipërisë dhe Izraelit, përmes një mesazhi në Twitter.

MESAZHI

Shqipëria dhe Izraeli kanë disa gjëra të rëndësishme të përbashkëta:

• Kombe të vogla, krenare me histori të lashta

• Sfidat e lagjeve – Ballkani dhe Lindja e Mesme

• Vende të qëndrueshme pro-amerikane

• Komunitetet e diasporës anembanë botës

• Angazhimi ndaj lirisë së adhurimit për pakicat

Check Also

Publikohet biseda e Haradinajt me komikët rusë që u prezantuan si Poroshenko

Dy komikët rusë, Vladimir Kuznetsov (Vovan) dhe Alexei Stoljarov(Leksus), kanë vënë në lajthitje edhe kryeministrin …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading...