Loading...

Video e rrallë e familjes Jashari duke festuar gjatë viteve të para luftës

Faqja “Prekazi”, në Facebook, ka publikuar një video të rrallë të familjes së heroit legjendar të Kosovës, Adem Jashari.

Incizimi i kësaj video-je shihet të jetë bërë me 4 tetor të vitit 1995, në një shtëpi të familjes Jashari.

Në video shihen teksa kërcejnë në momente gëzimi.

Përveç burrave duke kërcyer, shfaqen edhe anëtarët e tjerë të familjes. Gratë dhe fëmijët të cilët po qëndronin në shtëpi.

Në video gjithashtu ka pamje tjera të luftës së familjes Jashari.

Check Also

Drejtori i American Jewish Committee, David Harris: Ja gjërat e përbashkëta midis Shqipërisë dhe Izraelit

David Harris, Drejtori Ekzekutiv i Komitetit Hebreo-Amerikan (American Jewish Committee) ka renditur gjërat e përbashkëta …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading...