Shëndeti

Qimnoni, bima që shëron gjithçka

Qimnoni i zi (Nigella Sativa) është ndër bimët më mjekuese në botë. Vaji i kësaj bime përmban: – Thartira yndyrore omega 3 dhe omega 6, – Kalcium, hekur, fosfor, zink dhe bakër, – Timokinon – një substancë fitokimike, e cila përdoret edhe për mjekimin e epilepsisë te fëmijët, – Vitaminat …

Më shumë

Lëngu i ftoit në vend të ilaçeve

Ftoi ka origjinën nga Persia e lashtë dhe shquhet për nga bukuria që ka. Lëngu i ftoit është një mënyrë e shkëlqyer për të ndihmuar organizimin, pasi përmban vitamina B dhe C, si dhe mineralet magnez, kalium dhe natrium.  Për shkak të sasisë së madhe të antioksiduesve, ftoi kontribuon në …

Më shumë

Shpëtoni nga akumulimi i toksinave që ka trupi nga ndotja, ushqimi dhe kimikatet me këtë pije, ja si përgatitet

Trupi jo në akumulon toksina pasi ne jemi vazhdimisht duke u ekspozuar në ditët e sotme drejt tyre nëpërmjet ushqimit, kimikateve, ndotjes dhe gjithashtu stresi, mund të çojë në çështje të ndryshme shëndetësore. Prandaj, ne mund të përmirësojmë ndjeshëm funksionin e gjithë trupit dhe të parandalojmë probleme të tilla shëndetësore …

Më shumë

Ja si të përgatitni viagra në shtëpinë tuaj me vetëm tre përbërës

Një nga përbërësit më të freskët dhe më të shëndetshëm në botë është edhe shalqiri. Sidoqoftë, nëse shalqiri kombinohet me dy përbërës tjerë, mund të kthehet në një mrekulli të vërtetë. Shkencëtarët italianë shpjegojnë që lëngu i shalqirit është një ‘viagra natyrale’, e që i ndihmon meshkujt të cilët kanë probleme …

Më shumë

Njerëzit e kënaqur nuk e prishin jetën e të tjerëve

Njerëzit që janë të kënaqur me ekzistencën e tyre, ata që kanë një ndërgjegje të pastër dhe që përballen me ditët me një buzëqeshje, nuk e shkatërrojnë jetën e të tjerëve, nuk kanë arsye të përpiqen të sabotojnë rrugët e njerëzve të tjerë. Njerëzit e kënaqur me ekzistencën e tyre, …

Më shumë

Veti të kafes që nuk i dinim më parë

Shumë njerëz nuk e mendojnë fillimin e ditës pa pirë kafe, e për të gjithë ata kemi një lajm të mirë, një studim tregon se kjo zakon është i shëndetshëm. Një studim i publikuar në “Journal of the american medical Association” ka pohuar se konsumimi i kafesë mund të jetë …

Më shumë
Loading...